Samenwerking

Huisartsen
Wij werken direct samen met meerdere huisartsen in Purmerend en zijn van mening dat dit een meerwaarde is voor het verlenen van goede en effectieve fysiotherapeutische zorg. Door korte lijnen te hebben met huisartsen en onze manier van werken, kunnen wij u snel en goed behandelen.

 

Ergotherapie

Wij hebben binnen de praktijk een ergotherapeut in dienst die alles weet op ergotherapeutisch gebied. Hiermee kunnen wij optimale zorg leveren voor onze patiënten en zijn wij nog completer als praktijk.

 

Netwerk long fysiotherapie Waterland
Sinds 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in het behandelen van longziekten, zoals longemfyseem, chronische bronchitis, astma, e.d. Wij werken sinds 2004 samen met de longartsen in het Waterlandziekenhuis en de huisartsen in de regio voor het behandelen van mensen met long problemen. Door samen te werken met longartsen, huisartsen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten streven wij naar de meest effectieve behandeling

Heeft u long problemen, maak dan een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen doen!

 

Orthopedische revalidatie
Wij hebben ons kundig gemaakt in het revalideren van orthopedische klachten. Ons doel is om de revalidatie van bijvoorbeeld een voorste kruisband operatie, een nieuwe heup of knie of een schouder operatie zo goed mogelijk en snel mogelijk te revalideren. Dit doen wij door met korte lijnen samen te werken met orthopeden.

Wordt u binnenkort geopereerd informeer dan via 0299-420422 of mail, om te horen wat wij voor u kunnen doen.