Team

De maatschap is opgericht door Dirk Mul en Ard Schenk. Zij werkten 35 jaar samen in de praktijk en hebben alle ontwikkelingen binnen de fysiotherapie van dichtbij meegemaakt. Zij hebben altijd een duidelijke visie gehad en hebben hiermee een goed georganiseerde praktijk opgezet. Sinds 2012 zijn Bob Nuy en Lodewijk Esser toegetreden tot de maatschap om per januari 2014 volledig het stokje over te nemen. Op dit moment werken we met zeven fysiotherapeuten en een secretaresse.

Bob Nuij
Woonachtig in Alkmaar en zijn opleiding gevolgd in Amsterdam. Nadat hij als semiprof veel rondjes op zijn racefiets had gemaakt met de zoon van Dirk Mul kwam hij in 2002 terecht bij de praktijk. In zijn vrije tijd zit Bob nog steeds graag op de race fiets en mountainbike en in de winter rijd hij rondjes op de ijsbaan van Alkmaar.

Lodewijk Esser
Na zijn opleiding in Groningen naar Amsterdam vertrokken en al snel had hij zijn plek gevonden in Purmerend. Lodewijk speelt al zijn hele leven hockey en doet dit nu ook in Amsterdam. Daarnaast maakt hij ook geregeld zijn rondjes op de racefiets en in de winter op de Jaap Edenbaan.

Lotar Abma
Geboren en getogen in Purmerend en de studie fysiotherapie gevolgd in Amsterdam. Na al eerder een periode binnen de praktijk werkzaam te zijn geweest wist Lotar ons ook weer te vinden na zijn wereldreis. Lotar heeft vele jaren op het rugbyveld gestaan voor Rugby Club Waterland en zit nu veel op de racefiets. In 2018 heeft Lotar de specialisatie tot sportfysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Rotterdam.

Joris Vermeij
Joris heeft in 2011 zijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond op de Hogeschool van Amsterdam. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in Zaandam en Amsterdam is hij in 2014 bij Fysioconsult komen werken. In zijn vrije tijd zit hij graag op de racefiets en speelt hij hockey. Als aandachtsgebieden heeft hij met name schouder –en knieklachten en begeleidt hij patienten met COPD.

Tomas Becker
Na een paar jaar in het buitenland gewoond te hebben kon hij Noord-Holland toch niet missen. Tomas is sinds 2019 werkzaam bij FysioConsult. In zijn vrije tijd surft Tomas zo vaak als hij kan. Daarnaast speelt hij hockey – samen met Lodewijk.  

Marleen Groot
Marleen is het nieuwste lid van ons team. Zij woont in Heiloo en heeft in 2020 haar opleiding tot oefentherapeute afgerond op de Hogeschool Utrecht. Marleen is gespecialiseerd in het begeleiden van COPD-patiënten, revalidatie van ex-covid patiënten, houdingsproblematiek en orthopedische revalidatie. In haar vrije tijd is zij graag actief, bezig met sporten.